Over ons

Het verhaal achter Leonie’s Beestenboel

Op 14 juli 2017 heb ik een bezoek gebracht aan de Kamer van Koophandel en sindsdien is Leonie’s Beestenboel officieel een feit. Jullie raden het al Leonie is mijn naam. Sinds 2011 ben ik werkzaam als oppas aan huis en in de kinder- en buitenschoolse opvang. Samen met mijn man Niels, zoontje Mats en dochtertje Linn wonen we in Hem op de Noordersluisstraat.

Mats en Linn zijn echte buitenkinderen. Een product van een moeder die is opgegroeid op een bollenkwekerij en een vader op een melkveebedrijf. Het buiten zijn staat bij mij hoog in het vaandel. Hoe groeien bepaalde groente en fruit? Respect voor mens en dier en jezelf vermaken in de buitenlucht. Het zijn onderdelen waar ik veel aandacht aan besteed. Kinderen die lekker buiten kunnen spelen en daar hun grenzen kunnen verleggen worden zowel fysiek als mentaal sterker. Onze tuin is dan ook ingericht voor de kinderen.
Ze kunnen dichtbij de dieren komen en mogen meehelpen bij de verzorging.
Ook binnen in huis kunnen de kinderen zich prima vermaken. Aan speelgoed geen gebrek, er is volop keuze in boeken, puzzels, klei etc. Kleuren/knutselen, het kan allemaal!

Als gediplomeerd pedagogisch medewerker heb ik alle benodigde diploma’s voor mijn eigen onderneming als gastouder.

Algemene informatie

Privacy verklaring
Klik hier

Beleidsplan
Klik hier

Gastouderbureaus
Klik hier